foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Wil jij ook meewerken aan het succes van TVSchijndel.nl?

logo winnaarSchijndel - Iedere dag kijken er meer dan 4000 unieke mensen op internet naar het Schijndelse nieuws op TVSchijndel. Op hoogtepunten kijken er wel 5000 - 10.000 mensen per dag! Alle berichten, foto’s en filmpjes worden gemaakt door een team van vrijwilligers. We willen graag actueel zijn en daarvoor hebben we meer enthousiaste mensen nodig. De nieuwe vrijwillige TVS-ers hebben we ook hard nodig voor onze specials. Denk dan aan de Carnavalspagina en het filmen van de optocht, het verslag van het jaarlijkse Elde gala en andere projecten. En ook voor onze 112-meldingen hebben we meer mensen nodig. Dus redacteuren, fotografen of cameramensen. Onder "lees meer" een opsplitsen van de taken. Aarzel niet en meld je aan! Of als er iets niet duidelijk is vraag het via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie
De redactie heeft nu 6 redacteuren en samen met hen zorg je dat de persberichten die we krijgen, verschijnen op TVSchijndel.nl. Soms is een persbericht zo te plaatsen, soms moet je de tekst herschrijven. We zoeken redactieleden die minimaal 5 uur per week willen meewerken. Heb je zin om het Schijndelse nieuws te brengen en kan je goed uit de voeten met de Nederlandse taal? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeldt wat je graag wilt doen. Dan belt één van onze redacteuren je op. Je kan dan al je vragen stellen over deze leuke vrijwilligersklus.

Fotografen
De beeldredactie zoekt vrijwilligers om foto’s te maken die bij de nieuwsitems en de evenementen op TVSchijndel.nl worden gezet. We hebben momenteel 5 fotografen die graag 1 of 2 collega’s krijgen om het vele fotografiewerk beter te kunnen verdelen. Wij zoeken (hobby) fotografen. Heb je eigen vervoer, een goede digitale camera en zin om de website TVSchijndel.nl van mooie foto’s te voorzien? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeldt wat je graag wilt doen. Dan belt één van onze fotografen je op. Je kan dan al je vragen stellen over deze leuke vrijwilligersklus.

Cameramensen
Natuurlijk zijn de nieuwsitems pas echt af als we er een filmpje bij kunnen zetten. Dat is veel werk voor onze 2 cameramensen. Dus wil je cameraman of cameravrouw worden, kom dan ons team versterken. Onze vrijwilligers helpen je graag op weg als je nog niet zo ervaren bent. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al weet hoe je een goede nieuwsflits opneemt en monteert. Wij hebben professionele camera’s waar je mee gaat werken. Interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeldt wat je graag wilt doen. Eén van onze cameramannen neemt dan contact met je op. Je kan dan al je vragen stellen over deze leuke vrijwilligersklus.

logo winnaar1

Copyright 2018  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal