foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

HAS & JAS seizoen 2

spandoek twanvissers 2014

Aflevering 1 Seizoen 2

HasJas knopjeJas probeert Has uit te leggen wat een bucketlist is. Has vindt dat maar allemaal klets tot hij bedenkt dat hij toch nog iets op zijn bucketlist kan zetten.

Lees meer...

Aflevering 2 Seizoen 2

HasJas knopjeAls Has en Jas een brief krijgen van de DELA blijkt dat alleen Has is verzekerd. Jas vindt dat allemaal maar klets. Als ik dood ben dan de kortste weg naar de vuurkorf is zijn mening.

Lees meer...

Aflevering 3 Seizoen 2

Has en Jas TVS webHas & Jas zijn in een nieuwe samenstelling terug. Carnaval 2018 staat op het punt om te beginnen. Dan zien Has & Jas in de krant dat het liekesfist weer wordt gehouden in het citytheater daar willen ze wel eens naar toe. Voor ze het zelf weten staan ze op het podium te zingen. Maar teleurgesteld dat ze de finale niet hebben gehaald gaan ze thuis maar eens een goede borrel drinken.

Lees meer...

Aflevering 4 Seizoen 2

Has en Jas TVS webJas leest in de krant (waar anders in) dat je mee kunt naar Mars. Has denk dat het gaat over de chocolade fabriek in Veghel maar het artikel gaat over de planeet Mars. Als blijkt dat je dan wel heel lang van huis zult zijn, zeg maar niet meer terug komt, besluit Jas toch maar om niet mee te gaan.

Copyright 2018  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal