foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Laat zien dat je een Schorsbosser bent

embleem1Schorsbos - Carnaval is in aantocht: tijd om je kledij op te sieren met allerlei attributen waaraan aan je kunt zien dat je uit Schorsbos komt. De Promcommissie van Schorsbos zal de carnavalist helpen met het zoeken naar de carnavaleske versierselen. Op twee zaterdagen,  9 en 23 februari, staat er op de Markt van 10.00 tot 17.00 uur een kraam waar allerlei attributen voor je kleding en body liggen uitgestald. Uiteraard mag het embleem van 2019 met als slogan ”Schorsbos Kwèkt”, waarvan er maar een aantal beschikbaar is, op je kiel of jas niet ontbreken. 

Maar de keus voor andere producten is ruim genoeg: dassen, kielen, sjaals, epauletten, vlaggenlinten, polsbeschermers, wanten, portemonnees, serpentines, glittermotieven, Schorsbosserkes, vlaggen, Schorsbos emblemen, ballonnen etc.  Wees er op tijd bij, want vorig jaar waren diverse attributen al snel uitverkocht.

Verder zijn er attributen te koop bij Twan Vissers Verf en Behang, hoek Molenstraat/Pegstukken, Jan van Roessel, Tabaksspecialist , Markt en bij het agentschap VVV in de Pompstraat.
embleem1

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//