foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Geen optocht in Schorsbos, diverse activiteiten verplaatst

optochtafgelastSchorsbos - Zoals de berichten in de diverse media al deden vermoeden zal ook Schorsbos Kabinet een streep zetten door alle officiële carnavals activiteiten tot aan Carnaval. Tevens is besloten om de optocht op Carnavalszondag af te lassen. Het Schorsbos Kabinet zet nog GEEN streep door het Carnaval zelf. Carnaval is een terugkerend feest in agenda's net als Pasen en Kerstmis. Zij blijven dus kijken naar mogelijkheden om Carnaval te vieren. Uiteraard tegen de dan geldende regels. Het Schorsbos Kabinet wil een aantal activiteiten verplaatsen naar andere data.

Zo wil men bekijken of Schorsbos de MjoeziKUL en eventueel de Carnavalsoptocht door kunnen gaan met Halfvasten (24/25/26 maart). De feestavond en receptie van Schorsbos 66 jaar willen ze verplaatsen naar een weekend in mei. Het Liekusfist is verplaatst naar Carnavalszondag. Ook de Klompenklets kijkt naar een andere datum in 2022. Ook hier geldt alleen indien de maatregelen dit toelaten.

Op woensdag 2 februari (Parlementsvergadering) wordt gekeken of bovenstaande activiteiten op de genoemde data wel doorgang kunnen vinden. "Wij rekenen op het begrip van alle Schorsbossers en Schorsbosserinnen en we blijven hopen dat Prins Toon d n Urste alsnog met Carnaval te zien en te horen is." Voor nu; blijf optimistisch en bovenal gezond, aldus
Het Schorsbos Kabinet

 
optochtafgelast

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//