foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Minister van promotionele zaken Harrie van Herpen over Schorsbos

Schijndel- Net voor kerst werd bekend gemaakt dat het Schorsbos kabinet een streep zet door alle officiële carnavals activiteiten tot aan Carnaval. TVSchijndel sprak na kerst Harrie van Herpen in het centrum van Schijndel over de ‘carnavalskoorts’ die toch nog steeds heerst. Achter de schermen blijft men bezig met kijken wat er niet, maar vooral ook wat er nog wel kan. ‘Zodra het kabinet zegt dat er meer kan, gaan zij ook kijken wat er nog meer kan.

De optocht dat wordt ‘m niet, want de mensen van de carnavalsclubs zijn altijd heel lang bezig met bouwen, dat red je nu gewoon niet.’ Festiviteiten rondom het jubileum worden nu later in het jaar gepland maar kunnen mogelijk naar voren gehaald worden als maatregelen versoepelen. Verder komt er weer een Schorsboskrant, is de merchandise te koop bij Tabaktief van Roessel en Twan Vissers voor Verf & Wonen en komt er indien mogelijk weer een kraam op de markt met de Schorsbos merchandise.

Harrie van Herpen hoopt dat carnaval door iedereen weer wordt gedragen en straks weer alle vlaggetjes het straatbeeld geel-groen-wit kleuren. ‘Carnaval in Schorsbos is ook cultureel goed, dat mogen we niet verliezen.’

Carnaval SchorsbosLogo

serpentinelang

Copyright 2022  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//