foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Carnaval op de scholen in Schorsbos

Schorsbos - Nu de maatregelen nog meer versoepelingen kennen, kon er flink uitgepakt worden tijdens het Carnavalsfeest op de scholen. TVSchijndel deed een rondje langs een aantal basisscholen en ging op bezoek bij ‘t Kwekkeveld, de Vossenberg, liep de polonaise mee op de Heijcant en waagde zich aan wat spelletjes op EBC Icarus. De foto's zijn te bekijken in het fotoboek

Op ‘t Kwekkeveld en de Vossenberg liepen ouders mee met een fotospeurtocht. De bovenbouw danste er flink op los in de gymzaal. Op de Heijcant werd er zelfs op de tafels gedanst die als catwalk dienstdeed om alle mooie outfits te showen. Voor directeur Martijn was het zijn eerste Schorsbos Carnaval. De leerlingen hebben goed kunnen laten zien hoe ze hier in Schorsbos losgaan.

TVSchijndel sloot af op EBC Icarus waar de Kring en de Beemd gezamenlijke activiteiten hadden gerealiseerd. Lekker hossen bij DJ Mats en DJ Jorn of even rustig chillen in het filmlokaal. Er werd op meerdere plaatsen flink geschminkt en gestreden tijdens de spelletjes. De fotograaf van TVSchijndel werd uitgedaagd voor een potje oud-Hollands koekhappen.

scholencarnaval2
scholencarnaval3
scholencarnaval4
scholencarnaval5
scholencarnaval1

serpentinelang

Copyright 2022  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//