foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Ut dak er écht vanaf in Schorsbos

schorsboselfelfbalSchorsbos - Een thema dat klinkt alsof er een groot feest gevierd gaat worden het komende carnavalsseizoen. De eerste keer dat ze het dak echt van Schorsbos willen laten gaan is tijdens het 11-11 bal, de opening van het nieuwe carnavalsseizoen.

Dit jaar wordt er geen 'nieuwe' prins bekend gemaakt, maar Prins Toon d’n urste zal, samen met zijn Adjudant Jan, zijn hofdames Lydia en Inge en zijn raad van elf, het feest openen. Voor hen een voorproefje voor een geweldige carnaval.

Het 11-11 bal zal dit jaar gevierd worden op 12 november vanaf 20:00 uur in de HeerenMeester aan de Boschweg. Deze avond zal muzikaal begeleid worden door DJ John en DJ Robbert en wordt de muziek van de hofkapel ook ten gehore gebracht. Ook zal deze avond de nieuwe burgemeester van Schorsbos en de ‘moeder van de carnaval’ bekend gemaakt worden en wordt er bekend gemaakt wat het nieuwe embleem van 'Schorsbos ut dak er echt vanaf' zal zijn. Hiervoor heeft iedereen een ontwerp in kunnen sturen.

Om er een echte feestavond van te maken na een jaar thuis carnaval en een jaar carnaval zonder protocollaire activiteiten, komen er ook nog drie artiesten optreden, te weten Jordy van den Boer, Bart van Dishoeck en Tim Schalkx. Het zal een groot feest worden waarbij iedere Schorbosser van harte welkom is. Haal je carnavals pak tevoorschijn en hopelijk maken ze er samen een groot feest van.

schorsboselfelfbal1 

serpentinelang

Copyright 2022  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//