foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Concert Carnavaleske was weer verrassend

carnavalesk 75Schorsbos - Het weekend voordat carnaval losbarst, bracht de Schijndelse Koninklijke Harmonie St. Cecilia afgelopen weekend het dorp alvast in de feeststemming met een nieuwe editie van het Concert Carnavaleske.

In de grote spiegeltent op de Markt werd de avond gevuld met muziek, zang, dans, verrassingen en meezingers, overgoten met een carnavalesk sausje. Tijdens het Concert Carnavaleske speelde een samengesteld orkest, bestaande uit de drumfanfare, aangevuld met leden van de harmonie, een combo, en solisten. Meer foto's ziet u in ons fotoboek.

Diverse zangers en zangeressen fleurden het feest op. Na het succes van ‘Maestro’ in 2018 hadden dit jaar de ‘Masked Singers’ hun opwachting gemaakt in Schorsbos. Het was weer bijzonder, verrassend en spectaculair.

Meezingfestijn
Het evenement is niet te vergelijken met de ‘vroegere’ Zittingsavonden in Schijndel, of de populaire Klompenkletsavonden, maar heeft daar wel elementen van. Qua grootte is het vergelijkbaar met de prom-concerten die de harmonie in het najaar heeft gespeeld. Alleen is de muziekstijl natuurlijk heel anders. Het werd één groot carnavalsesk feestje, met een mengelmoes van diverse feestmuziek, lokale, regionale als landelijke carnavalsmuziek, afgewisseld met enkele carnavaleske acts. Een feestavond waar iedereen volop van heeft genoten.

carnavalesk 9 
carnavalesk 13 
carnavalesk 75 
carnavalesk 76 
carnavalesk 96 

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//