foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Ook Schorsbos kent een RosemontagSchorsbos - Net Nie en Tramhuys gaven de maandag tijdens carnaval extra kleur. Roze Maandag alleen tijdens de Tilburgse Kermis? Welnee. Schijndel kent vanaf 2020 ook een Roze Maandag. Het werd een avondvullend programma garantiert mit viel Spass.

Tijdens carnaval op maandag 20 februari organiseerde carnavalsvereniging Net Nie en het Tramhuys vanaf 20.00 uur de Schijndelse versie van Rosemontag. Het feest vond plaats in THE PUB (voormalige de Hopbel).

Bekijk ook de videobeelden en het fotoboek.

Net Nie zorgt altijd voor een feestje
Deze carnavalsvereniging is ontstaan aan de keukentafel van een vriendengroep, zo vijf weken voor carnaval in 2004. Er was toen geen tijd voor een goede voorbereiding voor de optocht. Zo reed de voorzitter met een tractor en platte kar. De carnavalswagen was dan ook 'NET NIE kloar'. Dat inmiddels veranderd; de ideeën komen al snel op tafel en velen avonden worden besteed aan 'vergaderen'. Deze avonden zorgen voor een boel voorpret. Een ding is zeker, een stel creatieve, zotte mensen bij elkaar zorgt voor het ultieme carnavalsgevoel!

 rosemontag
 rosemontag1
 rosemontag2
 rosemontag3
 rosemontag4
 
 

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//