foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Dit was carnaval 2023 in Schorsbos!

overzichtSchorsbos - Carnaval 2023 zit er weer op! Met  25 fotoboeken en 8 video's heeft TVSchijndel dit jaar ook weer veel in beeld weten te brengen. Van het seniorencarnaval in De Vink tot de boerenbruiloft in de spiegeltent en van de Zwengel tot de Bloemenwijk; je zag ons echt overal.

Iets gemist of terugkijken? Onder 'lees meer' is een overzicht te vinden van onze video- en fotoreportages vanaf het weekend vóór carnaval tot en met het Haring happen de dag ná het feest der feesten.


We begonnen onze reeks reportages het weekend vóór carnaval met het Concert Carnavaleske en het Krek Wa Anders bal waar Frans Bauer als verrassing kwam optreden. De dagen er na was het tijd voor het seniorencarnaval en was het carnaval bij EBC Icarus.

Op vrijdag trapte carnaval af met het scholencarnaval. 's Middags werd Carlo van de Greef de nieuwe Puldrager en was het tijd voor '3 Koetjes Veuraf'. 's Avonds maakte we een rondje Schorsbos, gingen we naar De Zwengel en bezochten we het KolderRiek.

Zaterdag was het tijd voor de jeugdoptocht in Wijbosch (dit waren de winnaars) en werden de onderscheidingen uitgereikt. 's Middags werd een record verbroken en brachten we een bezoek aan de bloemenwijk en De Zwengel. 's Avonds deden we het rondje Schorsbos nog eens dunnetjes over.

Zondag was het tijd voor de jaarlijkse carnavalsmis en 's middags trok de grote optocht door 't dorp. Dit waren de winnaars van de grote optocht.

Maandag was de traditionele receptie voor de prins en was het druk in de bloemenwijk. 's Avonds hield Net Nie een Rosemontag.

Dinsdag sloot carnaval overdag af met de boerenbruiloft, werd er een prinselijke onderscheiding uitgereikt in de Bloemenwijk en 's avonds de laatste avond in de spiegeltent/Tramhuys. Daarna werden de steken ingenomen van de prins en zijn gevolg, werd de Hopbeljanus 'begraven' en sloot carnaval 2023 af met vuurwerk.

Carnaval beleven als vrijwilliger bij TVSchijndel? Dat kan! Bekijk hier onze vacatures. 

overzicht

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//