foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Afscheid gymzaal, maar kindercarnaval Bloemenwijk komt terug in 2024!

                Schorsbos - Na gisteren zal binnenkort 'Ut dak echt eraf' gaan van de gymzaal aan de Papaverstraat. Beter bekend als 'de oude Vossenberg'. Want de gymzaal wordt gesloopt. Eind deze maand levert de wijkraad de sleutel in en dat betekent het einde van een tijdperk. Maar niet getreurd: het kindercarnaval in de Bloemenwijk blijft! Ook volgend jaar kunnen de kinderen uit Schorsbos weer gezellig komen hossen. De precieze invulling is nog niet duidelijk, maar de Wijkraad, gemeente Meierijstad en Woonmeij zijn er al over in gesprek met elkaar.

Een bezoek van de Prins en zijn gevolg mocht natuurlijk niet ontbreken. Zij kwamen op de laatste dag nog een mooi feestje bouwen. Met als kers op de taart een heuse Prinselijke Onderscheiding voor Jan en Anouska Netten, de drijvende krachten achter het kindercarnaval. Zij werden alom geprezen voor alle energie en tijd die zij erin steken om er elk jaar een prachtig feest van te maken.

Het artikel gaat verder onder 'lees meer'. Bekijk de foto's van dinsdag in het fotoboek. Het complete overzicht van foto's is in dit fotoboek te bekijken.


Om 20.00 uur viel het doek en werd voor de laatste keer met een zwaar hart alles opgeruimd in de gymzaal. Het fantastische team van Wijkraad en vrijwilligers heeft daarna met z'n allen geproost op de mooie tijden die ze hebben beleefd in de gymzaal en op de ongetwijfeld mooie momenten die nog gaan komen.


 
 bloemenwijkdinsdag3
 bloemenwijkdinsdag4
 bloemenwijkdinsdag5
 
 

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//