foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Worstenbroodjes Schorsbos

worstenbroodjesschorsbos1Schorsbos - Het Schorsbos seizoen komt eraan en zij zijn weer volop bezig om het een en ander te organiseren. Zo ook de worstenbroodjes verkoop. Ook dit jaar vragen zij weer aan jullie om Schorsbos te ondersteunen in al zijn activiteiten. De worstenbroodjes worden gedeeltelijk gesponsord door Dennis van de Ven en bakkerij Bekkers.

De broodjes worden begin december gebakken en vanaf dat moment zijn ze dan ook verkrijgbaar. Bij afname van minimaal 10 stuks zijn de kosten €1,40 per stuk en worden ze in overleg bij je thuis afgeleverd maar uiteraard kunnen ze ook opgehaald worden. (Minimale afname voor thuisbezorging is 20 stuks)


Wat moet je ervoor doen?


Stuur deze mail retour naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 14 november en zet daarin hoeveel je er wilt hebben. Zet je adres en telnr. erbij en hierna doen wij de rest. Wil je ze thuisbezorgd hebben zet dat dan ook in de mail s.v.p. Houd u mail in de gaten hoe we ze gaan uitleveren of hoe u ze op kant (laten) halen.

worstenbroodjesschorsbos1

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//