foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Bouwlocaties gezocht voor Schorsbos

optocht12Schorsbos - De jaarlijkse optocht in Schorsbos is altijd een spektakel, met verschillende clubs die prachtige wagens bouwen of deelnemen als loopgroep. Voor velen van hen is het echter een jaarlijkse uitdaging om een geschikte bouwlocatie te vinden waar ze hun creativiteit kunnen uiten en zich kunnen voorbereiden op de optocht.

Heeft u, of kent u iemand die beschikt over een bouwlocatie die aan de volgende criteria voldoet? Een bouwlocatie met minimaal 30 vierkante meter beschikbare ruimte, gelegen in Schijndel of de nabije omgeving. Mogelijkheid tot een vergoeding voor het gebruik van de locatie, beschikbaarheid vanaf een af te spreken datum. 


Als u een bouwlocatie heeft die (gedeeltelijk) aan deze specificaties voldoet, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen kunnen we bijdragen aan het succes van de optocht en de creatieve deelnemers ondersteunen. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd!

optocht12






















serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//