foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Boerenbruiloft; dit is het on-echtpaar tijdens carnaval

boerenbruidspaar2024Schorsbos - De Boerenbruiloft; dit is het on-echtpaar tijdens carnaval 2024. Het is zover. Ze kunnen stoppen met liegen, heel Schorsbos mag het weten… Mariëlle van Gerwen en Teun Kusters treden in de onecht op carnavalsdinsdag 2024. Teun speelt de hoogste trombone-noot bij De Hofkapel én Staal met Glazen. Zijn werk is IT- business-analist, maar muziek is zijn lust en zijn leven. In het voorjaar -als hij Mariëlle weer aan de kant heeft gezet- trouwt hij met Arina, zijn Oekraïense schone. De moeder van Teun - Sjanny- trouwde een jaar of 10 geleden met Hans Cornelissen. En vanaf dat moment heeft zij haar zinnen gezet op een bruiloft van oogappel Teun en Letty van Herpen. En ja, dat zag Letty nog steeds wel zitten. Drie vrouwen wachten dus op hem. Maar Mariëlle wint deze wedstrijd!

Mariëlle is een druk afspraak=afspraak- baasje. Als moeder van 3 jongens, organiseert ze het huishouden, is steun en toeverlaat van echtgenoot Johan, die vaak op het politieke pad is. Mariëlle is al 25 jaar lid van De EHBO-vereniging (handig als er klappen vallen), werkt met veel plezier al jaren als magazijnmedewerker èn is lid van De Geminteraod. Tijdens carnaval geniet ze van de protocollen, regelt graag een hapje een drankje en vervoer voor anderen. Als liefhebster van protocollen heeft zij graag de vinger in de pap. Dat gaat dan dit jaar lekker tegenvallen!


Wil je het bruidspaar toezingen, toespreken of misschien nog proberen op andere gedachten te brengen? Dat kan tijdens het gezellige ontbijt. Mail dan naar Jeanine of Ellen, zij regelen de planning. De buttons, waarmee je toegang hebt tot het ontbijt kosten 16,50 euro (kinderen tot 12 jaar 7,50 euro) en zijn rond eind januari te bestellen bij het bruidspaar, Harrie of Henriëtte. De leden van de commissie Boerenbruiloft wensen jullie een hele fijne Kerst en een goed 2024!

En… Renée Krol, jij hebt 2 ontbijtbuttons gewonnen. Gefeliciteerd!
Harrie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Henriëtte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeanine Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Ellen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Foto: Schorsbos
boerenbruidspaar2024


serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//