foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Concert Carnavaleske als 'Opwèrmer'

concertcarnavaleskeSchorsbos - Het weekend voordat carnaval losbarst, brengt de Schijndelse Koninklijke Harmonie St. Cecilia het dorp alvast in de feeststemming met een dit keer eenmalige editie van het Concert Carnavaleske. 

In de grote spiegeltent op de Markt wordt de avond dit keer louter gevuld met muziek, zang en meezingers, overgoten met een carnavalesk sausje.

In de grote spiegeltent op de Markt speelt tijdens het Concert Carnavaleske een samengesteld orkest uit drumfanfare en harmonieorkest, een combo, en solisten. Bijna allemaal Schijndelaren. Wat er precies allemaal tijdens de repetities op de lessenaars staat, blijft geheim. Het wordt één groot carnavaleske meezingfestijn met populaire (feest-)muziek en zowel lokale, regionale als landelijke carnavalsmuziek. Een feestavond waar iedereen bij moet zijn. En natuurlijk komen ook de winnende liedjes van het Liekusfist voorbij. Zowel het winnaars van het Schorsbosser carnavalsliedje voor 2024 als ook de ‘open categorie’ zullen laten zien én horen waarom zij gewonnen hebben.

De kaartverkoop voor het Concert Carnavaleske loopt via de website van de Kon. Harmonie St. Cecilia: https://www.st-cecilia-schijndel.nl/
concertcarnavaleskeserpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//