foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Inschrijving voor optocht Schorsbos van start

optocht12Schorsbos - Op Carnavalszondag 11 februari 2024 gaat om 13.11 uur de optocht van Schorsbos van start. Aan deze optocht kan en mag iedereen, zowel jong als oud deelnemen.

Ieder jaar is het weer een verrassing wat iedereen verzonnen heeft. Het belooft altijd weer grandioos te worden. Met praalwagens, waar maanden lang werk aan vooraf is gegaan, grote en kleine loopgroepen die altijd voor spektakel zorgen of individuele deelnemers met grote ideeën en natuurlijk onze jeugd deelnemers onder de 18, mag ook in combinatie met de ouders, verzorgers.
Deelnemen aan de optocht
Als je deel neemt aan de optocht krijg je een unieke kans en ervaring om aan de toeschouwers je creativiteit te laten zien. Ook zal Prins Maikel d'n Urste een defilé houden halverwege de route, hier kun je als vriendengroep, vereniging, school, individueel je creatie nog een keer extra laten zien.

Met als motto: 'In Schorsbos telde mee' hoeven de wagens niet groot te zijn, want ook met een omgebouwde fiets, een platte wagen met een opbouw of gewoon te voet kunnen jullie de creaties laten zien aan onze jury. Deze staat verspreid over de route. Zij gaan jureren op de volgende 4 categorieën:
Schijndels eigen, Creativiteit, Aktie-Spel en Carnavalesk.

Wil je dit optochtfeest niet missen?
Meld je aan voor grote optocht van Schorsbos 2024. Aanmelden kan via de site https://schorsbos.nl/aanmelden-optocht/ Ook kun je het inschrijfformulier, (tevens verkrijgbaar bij onze Oud Prins Jan de Skonste, Tabaktief van Roessel) mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via dit mailadres kun je ook met al je  je vragen terecht.

Sluitingsdatum voor de praalwagens is 2 februari en voor de loopgroepen en jeugd 4 februari 2024.


Op 4 februari 2024 worden de startnummers uitgereikt, locatie en tijd volgen nog. Graag zien wij jullie creativiteit terug tijdens de optocht op 11 februari 2024. 'In Schorsbos telde mee'.
schorsboslogo
 optocht12
 

serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//