foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Het Schorsbosse LIEKUSFIST telt af

liekusfist 77Schorsbos - In Schorsbos telde mee, is het motto van onze dorstlustige hoogheid Prins Maickel d’n Urste. Het 63ste liekusfist telt af naar zaterdag 13 januari en is het eerste carnavaleske evenement in 2024.

Het is tevens Schorsbos oudste nog bestaande evenement. Maar de avond leeft als nooit tevoren. 8 groepen/clubkes gaan strijden in de originele categorie voor het Loet Wouters vaandel.

Wie heeft hèt carnavalsnummer van 2024. Daarnaast hebben ze 6 groepen die de Ik Willem trofee in de wacht willen slepen. Totaal 14 optredens. Vorig jaar wonnen de OPA’s, wie gaat er dit jaar met het vaandel aan de haal! De avond wordt gepresenteerd door Lambèr Gevers en Tom Berkers. De hofkapel zal vele originele nummers begeleiden, waarnaast de open categorie gebruik maakt van bestaande melodieën, voorzien van een nieuwe tekst.

Een afwisselende avond, waarbij DJ Robert van de Ven zorgt voor de muzikale opvulling. Iedereen is welkom op deze feestavond. Ook doe je niet mee dan ben je uiteraard van harte welkom. Iedereen telt immers mee in het mooie Schorsbos. Ze starten om 20.11 uur in ’t Spectrum in Schorsbos. Entree is gratis.
liekusfist 77 

serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//