foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Schijndelse Artiest Papa Lauda verovert Carnaval met Top 5 Hit

kapsaloneSchorsbos - Schorsbos - De carnavalssferen worden levendiger dan ooit in Schijndel, dankzij de lokale après-ski artiest Papa Lauda, ook wel Remco Dresen, die samen met DJ Act Altijd Larstig en Rob Gas'rop de nieuwe carnavals hit "Kapsalone" heeft gelanceerd.

Dit nummer, geïnspireerd op het geliefde kapsalon gerecht van de shoarmazaak, is een ode aan de onweerstaanbare trek na een avondje stappen.

"Kapsalone" is niet alleen een hit in de lokale kroegen, maar maakt ook furore op nationaal niveau. Het nummer is genomineerd voor diverse Carnavalskraker wedstrijden, waaronder op dit moment bij Radio JND en 3FM. Na een korte periode van lancering wordt het nummer nu al getipt als DE carnavalskraker van 2024.

De tekst van "Kapsalone" beschrijft op humoristische wijze de avonturen van een groep vrienden die na een avondje uit hun honger stillen met een heerlijke vette kapsalon. De aanstekelijke melodie en de herkenbare situatie hebben ervoor gezorgd dat het nummer snel populair is geworden en in 12 dagen tijd de 20.000 streams al heeft gepasseerd.

Papa Lauda, een geboren en getogen Schijndelaar, is trots op de impact die zijn nummer heeft. "Het is geweldig om te zien hoe mensen reageren op 'Kapsalone'. Ik had nooit gedacht dat een lied over een simpel gerecht zo'n hit zou worden," zegt Remco Dresen. “Als het refrein wordt ingezet, zingt de gehele tent direct mee.”

Kapsalone is beland in de top 5 van de 3FM Carnavalskraker 2024! Om op de nummer 1 te kunnen eindigen heeft Kapsalone jouw stem nodig. Wil jij bijdragen aan het succes van deze carnavalskraker? Plaats middels een reactie op deze link de letter D en help Kapsalone de nummer 1 worden van Carnaval 2024.
Foto Brilliant Events

kapsalone

serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//