foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Bij de grote optocht Schorsbos telde mee

Schorsbos - De feestelijke zondag van carnaval, 13.11 uur: de grote optocht van Schorsbos mocht weer van start! Traditiegetrouw gingen de Prins en zijn gevolg voorop in de optocht, een grote bonte stoet waarin iedereen meetelde! Want ruim 20 carnavalsverenigingen, loopgroepen, praalwagens, kinderen en muziekskes deden vandaag mee aan de optocht die dwars door het dorp trok. Het was een fleurige, vrolijke optocht. Alle groepen lieten zich van hun beste creatieve kant zien.

Het startpunt was dit jaar bij De Sok en de grote finish en prijsuitreiking (onder 'lees meer') op de Boschweg bij het plein bij De HeerenMeester en The Holy Cow. Er stond veel publiek om alle deelnemers te bekijken en er een mooi feestje van te maken. Bekijk onze uitgebreide fotoseries van de Hoofdstraat, het centrum en de Boschweg in de verschillende fotoboeken. TVSchijndel ging ook LIVE tijdens de optocht. Een compilatie van deze live beelden is terug te zien in de video.

Uitslag Optocht Schorsbos

Kinderen
1 = Slut mar on
2 = Spuit Elluf
3 = Nolan, Felien en Lisa

Loopgroepen
1 = Net Nie
2 = De Geinstampers
3 = Binnendur is Korter

Praalwagens
1 = De Plekkers
2 = De Gangmakers
3 = CV Gére of Nie

Jos van Dinther bokaal voor beste bouwers is voor De Plekkers

Aanmoedigingsprijs gaat naar Binnendur is Korter

Net Nie heeft de Romkan gewonnen

TVSchijndel bedankt Poolcafé The Shooter en TVE Reclameproducties voor het mogelijk maken van de live registratie van de Schorsbosse Optocht.

optochtschorsbos1
optochtschorsbos2
optochtschorsbos3
optochtschorsbos4
optochtschorsbos5

serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//