foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Wil jij ook meewerken aan het succes van TVSchijndel?

vacatureverslaggevertvsSchijndel - Iedere dag trekt het lokale nieuws op TVSchijndel meer dan vierduizend unieke bezoekers. Op hoogtepunten soms wel tienduizend. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door een team van vrijwilligers. TVSchijndel is altijd op zoek naar mensen die de verschillende teams willen komen versterken.

Redactie, social media, 112, cameramensen, fotografie, grote projecten zoals Paaspop, Carnaval, Elde Gala; er is altijd wel een plek waar jij goed tot je recht komt. Onder ‘lees meer’ vind je meer informatie over de verschillende vacatures en mogelijkheden. Aarzel niet en meld je aan. Als er iets niet duidelijk is, neem dan zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Redactie
Lijkt het je leuk om artikelen te schrijven over het Schijndelse nieuws en kun je goed uit de voeten met de Nederlandse taal? Vind je het interessant om contact te leggen met de mensen achter het nieuws? Dan vinden wij het fijn als je contact met ons opneemt, zodat we je uit kunnen leggen wat het werk van een redacteur bij TVSchijndel inhoudt. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt en kunt besteden. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Verslaggever
Als verslaggever ben je voor de kijkers één van de gezichten van TVSchijndel. Je gaat op pad met een cameraman/-vrouw om op locatie verslag te doen. Je hebt een brede interesse, bent nieuwsgierig, kunt goed improviseren en je weet je goed uit te drukken in de Nederlandse taal. Bovendien kun je meepraten over diverse onderwerpen, zonder daarbij stelling te nemen of een mening uit te dragen. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Politiek redacteur
Al een lange tijd is TVSchijndel op zoek naar een medewerker welke geïnteresseerd is in de plaatselijke politiek. Iemand die de gemeenteraadsvergaderingen bij wil houden/bezoeken en de politieke ontwikkelingen op de voet volgt en hiervan op onze site verslag van wil doen, zodat de mensen in Schijndel op de hoogte blijven van wat er speelt. Lijkt jou dit een leuke bezigheid en kan je goed uit de voeten met de Nederlandse taal? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.


Social Media
Niet meer weg te denken, ook niet bij TVSchijndel. Dagelijks worden de berichten van de website ook op Facebook, Instagram en Twitter geplaatst. Soms wordt dit gedaan door het redactielid dat een artikel online zet, maar er zijn ook dagen dat iemand zich alleen met social media bezighoudt. Interesse? Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Calamiteiten / 112
Er gebeurt veel in het Schijndelse en ook op het gebied van calamiteiten probeert TVSchijndel actueel te blijven. Er wordt gewerkt met een 112-groepsapp, waarin mensen die in verbinding staan met meldingen over calamiteiten, een gebeurtenis doorgeven in de app. Er gaat iemand naar de plek van de calamiteit, maakt foto’s, schrijft een kort verslagje (vaak op basis van contact met en informatie van de politie) en stuurt dit naar de redactie. De collega die die dag verantwoordelijk is voor de redactie, verwerkt het bericht. Het is ook mogelijk dat degene die de calamiteit vastlegt e.e.a. online zet, als dat tot zijn/haar interesses en mogelijkheden behoort. Interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Cameramensen
Een mooie video bij een artikel is als de kers op de taart. Dit is veel werk voor de drie cameramensen die werkzaam zijn bij TVSchijndel. Wil je cameraman of cameravrouw worden, dan ben je van harte welkom om ons team te versterken. Ook als je nog niet zo ervaren bent. De collega’s helpen je graag op weg. We komen ook graag met je in contact als je weet hoe je een goede nieuwsflits opneemt en monteert. TVSchijndel werkt met professionele apparatuur. Interesse? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Stel je vragen, geef je telefoonnummer door en vermeld wat je graag wilt doen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

 vacaturecameramensentvs

Scootmobielen Veghel

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

The Social Club

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Vakmeester Guus

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

20 FIT

Klik > website

Klik > Website

De Verfzaak

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//