foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Maik Jansen begint Happy Nurse vestiging in Schijndel & Sint-Oedenrode

Maik Jansen HappyNurse Schijndel en RooiSchijndel - Sinds een paar maanden is de oud-militair Maik Jansen een vestiging in de regio van Schijndel en Sint-Oedenrode begonnen. Happy Nurse is een kleinschalige organisatie die 5 kernwaarden heeft die bij elke patiënt nagestreefd worden: zorg op maat, altijd hetzelfde gezicht, respect en aandacht, in de buurt, hoog gekwalificeerd. Maik, die zelf privé ervaring heeft opgedaan met slechte thuiszorg, wil zijn ervaring als militair verpleegkundige nu anders aanwenden. TVSchijndel legde Maik een aantal vragen voor en begon met de vraag waarom Happy Nurse een franchise is begonnen in Schijndel en omgeving? Maik: "Ik ben een vestiging van HappyNurse Thuiszorg begonnen in Schijndel & Sint-Oedenrode omdat er nog veel verbeterd kan worden bij het huidige aanbod van thuiszorgorganisaties en er door de verandering binnen de zorgwereld steeds meer vraag is naar (langdurige) thuiszorg. Maar ook persoonlijke aspecten waren zeer belangrijk bij mijn keuze, ik heb binnen mijn familie de nadelen ondervonden van 'slechte' thuiszorg. Daarom hoop ik met mijn wijkteams een voorbeeld te stellen voor anderen en zo uiteindelijk iedereen van goede thuiszorg te voorzien." Foto TVSchijndel

Maik vervolgt: "Ook heb ik vanuit mijn ervaring als militair verpleegkundige geleerd om vooral oplossingsgericht te denken. Het leren leiding geven onder ‘verzwaarde’ omstandigheden in combinatie met mijn diverse opleidingen en ervaringen in de militaire en ziekenhuissetting zorgen ervoor dat ik een uitstekende basis heb om samen met mijn teams iedereen van hoog kwalitatieve zorg te voorzien."

Maik, wat is Happy Nurse nu eigenlijk en wat kan ze voor haar klanten betekenen? "HappyNurse is een kleinschalige organisatie die 5 kernwaarden heeft die we bij elke cliënt nastreven."  Maik somt de 5 kernwaarden vervolgens op.
Zorg op maat Iedere cliënt en elke zorgsituatie is anders. Wij doen niet aan een standaard zorgplan, we nemen de tijd om de cliënt en zijn omgeving te leren kennen en maken samen een compleet zorgplan. En als we een keer een dag af moeten wijken van dit plan omdat u zich niet zo lekker voelt of u heeft een keer geen zin om te douchen dan is dat geen enkel probleem.
Altijd hetzelfde gezicht Doordat we met kleine teams werken komen er niet veel verschillende mensen bij u over de vloer. Vaak is het zelfs mogelijk dit te beperken tot 1 vaste verpleegkundige en 1 invaller.
Respect en aandacht Als we het hebben over normen en waarden dan zou dit vanzelfsprekend moeten zijn. Helaas is dit niet altijd zo. Mijn medewerkers krijgen de tijd en de ruimte om hier op een juiste manier invulling aan te geven. Ook zelf ga ik graag bij de mensen langs om te kijken hoe het gaat en zo nodig de zorg wat aan te passen of bij te sturen.
In de buurt Mijn teams bestaan uit mensen uit Schijndel en Sint-Oedenrode of de directe omgeving. Hierdoor kunnen we snel ter plaatse zijn. En ze weten vaak wat er speelt in de buurt en regio.
Hoog gekwalificeerd Kennis en kunde zijn natuurlijk van het hoogste belang binnen de zorg. Daarom nemen wij alleen personeel aan waarvan we zeker weten dat dit 100% in orde is. Daarnaast kunnen we het hele jaar door scholingen en trainingen volgen via de HappyCampus (een trainingsinstituut van HappyNurse B.V.) zodat altijd alle kwalificaties op orde zijn.

Wordt Happy Nurse vanuit de gemeente aangeboden en hoe verhoudt het aantrekken van HappyNurse zich met ieders verzekering? Maik: "Mensen komen in aanmerking voor persoonlijke verzorging en verpleging van HappyNurse wanneer ze een basiszorgverzekering (ZVW) hebben. Ook via het persoonsgebonden budget kan er zorg bij ons ingekocht worden. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om zorg particulier bij ons in te kopen. Via de gemeente is er momenteel niet veel mogelijk omdat deze contracten hebben afgesloten met bepaalde partijen waardoor wij (maar ook andere kleine partijen) geen kans krijgen. Wij hopen in de toekomst hier wel gebruik van te kunnen maken. Een alternatief is om een PGB aan te vragen bij de gemeente, dan mag u zelf kiezen wie u laat komen voor thuishulp en thuiszorg."

Hou verhoudt dit concept zich nu met andere zorgaanbieders? "Onze kracht zit hem in de kleinschaligheid, wij hebben geen managementlagen, dure panden en andere overheadkosten die aan het bed bij de mensen thuis verdiend moeten worden. We maken gebruik van de Franchiseformule van HappyNurse B.V. Dit houdt in dat administratieve zaken zoals contracten bij de zorgverzekeraars, personeelsadministratie en het gebruik van online diensten (bijvoorbeeld een digitaal cliëntendossier) allemaal geregeld zijn. Hierdoor kunnen wij ons richten op waar het echt om gaat: Goede warme thuiszorg verlenen."

Tot slot, hoe kunnen mensen informatie krijgen en zelf vinden over het concept HappyNurse? Maik: "De HappyNurse Thuiszorg Wijkteams Schijndel & Sint-Oedenrode leveren momenteel zorg in Schijndel, Sint-Oedenrode, Berlicum, Heeswijk en Veghel. Maar ook dorpen die hier niet tussen staan en wel in de regio liggen komen in aanmerking voor  een aantal zorgtaken." Maik somt er hierna een aantal op zoals begeleiding, verzorging, verpleging, particuliere zorg, zorg bij dementie, behandeling thuis, aanvullende zorg in het verpleeg- en verzorgingshuis, palliatieve en terminale zorg, nachtzorg en 24-uurzorg. Via de website van www.happynurse.nl kunt u informatie vinden over alle vestigingen van HappyNurse waaronder die voor de regio Schijndel & Sint-Oedenrode. Maar beter nog kunt u direct persoonlijk contact opnemen, Maik komt persoonlijk bij u langs om u vrijblijvend te informeren.

Meer informatie
Maak een afspraak via de telefoon (073) 7370 358 (bereikbaar tijdens kantooruren), mobiel (06) 2612 2366 (24/7 bereikbaar), via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk eens op de social media: Facebook (thuiszorgmeierijstad voor specifieke doelgroep) en Twitter.

Logo HappyNurse

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Scootmobielen Veghel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

De Verfzaak

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

20 FIT

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

The Social Club

Klik > website

Klik > Website

Vakmeester Guus

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//