foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

15e editie Schijndelse Truckrun met nog groter deelnemersveld - start met ´vuurspuwende´ truck

TR2011Schijndel – Morgen zondag 26 mei organiseert Chauffeurs Vereniging Schijndel [CVS] weer haar 2-jaarlijkse Truckrun. Het is alweer de 15e editie van deze altijd bijzondere en gezellige tocht met vrachtauto's door Schijndel en omgeving voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. Dat de Truckrun nog steeds erg gewaardeerd wordt door de passagiers en chauffeurs blijkt uit het aantal aanmeldingen. Dit jaar is het aantal deelnemers [rond de 190 aanmeldingen] van mensen met een beperking nog groter die graag op 26 mei een mooie tocht door de omgeving van Schijndel willen meemaken. Het aantal deelnemers is nog nooit zo groot geweest. Nadat iedereen 's morgens uitgebreid ontvangen wordt geeft burgemeester Jetty Eugster rond 12.00 uur het startsein. Hieronder vindt u wat meer informatie over het programma, de globale  en uitgebreide routebeschrjving door Schijndel en de omgeving en enkele foto's van eerdere edities. De organisatie hoopt op veel publieke belangstelling bij de start, tijdens de rit en naderhand bij terugkomst bij Duin II.

TR2011 - feestOntvangst
De chauffeurs zijn vanaf 08.30 uur welkom en hun mindervalide bijrijders zijn vanaf 10.00 uur welkom in de hal bij Van Aarle Groente en Fruit. Onder het genot van een drankje en wat muziek van Feestmee.com en de Bellebloazers  kunnen ze zich al warm draaien voor de tocht. Voordat ze instappen wordt er een foto gemaakt voor 'hun' truck samen met de chauffeur.

TR2009Startsein 50 km rondrit - 25 jaar vlam in de pijp
Nadat de rit geopend wordt door burgemeester Jetty Eugster met een vuurspuwende truck, dit onder het motto van 25 jaar met de vlam in de pijp met CVS-schijndel, voor hun rondrit van ruim vijftig kilometer door de regio zal het 1e konvooi rond 12.00 uur vertrekken en het 2e konvooi vertrekt ongeveer 5 minuten later ook met begeleiding van motorclub Joy Ride en enkele motorgastrijders.

Route
De tocht voert van de Van Leeuwenhoekweg naar de Structuurweg. Vervolgens gaan de wagens via Wijbosch naar Schijndel en via de Europalaan naar Sint-Oedenrode. Hier wordt de passagiers nog een aardigheidje aangeboden. Vervolgens gaat het konvooi verder naar Olland, Gemonde, Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Berlicum en Heeswijk om via de Structuurweg, de Boschweg, door het centrum langs de Glazen boerderij op de Markt  en langs het Mgr. Bekkershuis weer terug te keren naar Van Aarle. Via deze link kunt u de uitgebreide routebeschrijving lezen.

Passage bij Mgr. Bekkershuis - terugkomst bij Duin II
Disco FeestMee.com zal in Sint-Oedenrode (plm. 12.15) en bij het Mgr. Bekkershuis  (plm. 14.30) de zaak opvrolijken met muziek. De konvooien zullen dan ongeveer tussen 14.30 uur en 15.00 uur terug zijn op Duin II. Alle vrachtwagens die hebben meegedaan aan de rit worden dan weer mooi opgesteld, voor de truckfanaten een mooi schouwspel. Ook zijn de hele dag de Modeltruckers aanwezig met hun radiografische bestuurbare trucks die tot in de puntjes zijn nagebouwd van hun grote broers. Iedereen mag dit gratis komen bekijken, ook dus het publiek. Ze staan in de ontvangsthal bij van Aarle aan de Van Leeuwenhoekweg.

TR2007Besloten afsluiting
Als iedereen terug is gaan alle deelnemers met zijn allen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de Schijndelse zangers René Ulehake, Rob van Holland en Theo van Veghel die zorgen voor de feestelijke voortzetting van deze dag. Nadat alle deelnemers hun foto van truck en chauffeur in ontvangst hebben mogen nemen, zal rond 17.00 uur het festijn er weer op zitten.

 

Vrijwilligers
Chauffers Vereniging Schijndel hoopt op een mooie tocht, met mooi weer en veel publiek langs de weg. Het is elke keer weer een hele klus voor een aantal mensen om het een en ander te organiseren. Toch doet het elke keer weer goed zoveel blijde gezichten te zien. Vele mensen kijken er naar uit om weer eens een dag in zo’n grote truck mee te mogen rijden. Er zijn al een behoorlijk aantal bijrijders die al een verzameling foto’s hebben van de trucks waarin zij eerder mee hebben gereden. Het is al met al een lekker dagje uit op een niet alledaagse manier.
Dank aan alle medewerking Het is dan ook een bedankje waard aan de chauffeurs, hun werkgevers, maar ook sponsoren om deze dag te doen slagen. Zonder hun welwillende medewerking zou deze dag niet kunnen worden georganiseerd. Van deze dag wordt voor de passagiers weer een DVD gemaakt door VTS Schijndel die zij gratis krijgen aangeboden.

Lacros

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

The Social Club

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Vakmeester Guus

Klik > website

Klik > Website

Scootmobielen Veghel

Klik > website

Klik > Website

PLUS

Klik > website

Klik > Website

De Verfzaak

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

20 FIT

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//