foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Persbericht aanleveren

Wilt u een persbericht bij TVSchijndel aanleveren?
Lees dan onderstaande tekst alstublieft even goed door.

TVSchijndel hanteert per 1-11-2019 een strikter beleid rondom te plaatsing van aangeleverde foto’s. Dit heeft onder andere te maken met het auteursrecht van fotografen.

Mies den Otter copyrightAls u een foto aanlevert bij een persbericht; vermeld dan altijd wie de fotograaf is, indien deze bekend is.
We willen graag een schriftelijke bevestiging dat wij de bijgevoegde foto vrij van rechten mogen publiceren bij artikelen die over het in het persbericht behandelde onderwerp gaan. Deze schriftelijke bevestiging mag in de begeleidende mail maar ook als noot voor de redactie onderaan het persbericht.

Indien bij aanlevering niet duidelijk is of wij de foto mogen plaatsen, plaatsen wij deze foto niet tot hier duidelijkheid over is.
We zullen uit ons eigen archief een passende foto of standaard nieuwsafbeelding zoeken om het bericht te illustreren.
Uiteraard kan dit altijd nog gewijzigd worden na contact met de redactie.

Daarnaast zullen wij indien nodig het formaat van de foto wijzigen / bijsnijden om tot gewenst resultaat te komen voor publicatie.

U kunt uw persbericht mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//