Inschrijving voor 'Picknick met een Klik' gaat open
Gepubliceerd: donderdag 13 november 2014 12:00
Schijndel - Met 'Picknick met een Klik' geven, delen en werken topondernemers samen met startende ondernemers. Enthousiaste startende ondernemers hebben vanaf 15 november de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een inspirerend traject, waarbij ze de kans krijgen om gecoacht te worden door topondernemers. Tijdens deze vierde editie zullen er drie energieke events plaatsvinden plus een individueel coaching traject. Er is ruimte voor achttien enthousiaste en innovatieve startende (1-10 jaar ingeschreven bij KvK) ondernemers. De inschrijving is geopend tot 15 januari 2015.
Picknick met een Klik heeft met eerdere edities bewezen een grote toegevoegde waarde te bieden aan startende ondernemers met ondernemersvragen. Op basis van de klik worden er aan iedere inspirator drie starters gekoppeld. Zij gaan een individueel coachtraject aan waarin de startende ondernemer leert van de ervaring van de topondernemer.
De Brabantse topondernemers die de starters zullen inspireren en uitdagen tijdens deze vierde editie van Picknick met een Klik zijn bekend, het zijn: Abel Slippens, Cees Welten, Bob Hutten, Peter van Tilburg, Huub Fransen en Sabine Hulsman. Stuk voor stuk gepassioneerde, geslaagde ondernemers. Deze inspirators bieden tijdelijk inspiratie, begeleiding en coaching aan de startende ondernemers.
De topondernemers kijken uit naar Picknick met een Klik en gunnen de nieuwe generatie ondernemers een succesvoller ondernemerschap. Abel Slippens vertelt: “Omdat ik zelf veel kansen heb gekregen in mijn ondernemerschap, vind ik dat ik nu mijn ervaring moet delen met de nieuwe generatie. Picknick met een Klik is een mooie gelegenheid om mijn kennis door te geven en te delen”. Deze ‘Picknick met een Klik’ wordt mogelijk gemaakt door OndernemersLift+, Rabobank Hart van Brabant, Rabobank Hart van De Meierij en Rabobank Uden-Veghel. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vindt u op de website www.picknickmeteenklik.nl.