foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Boerenbruiloft Schorsbos: nieuwe tips

boerenbruidspaar2019Schorsbos - Carnaval valt laat dit jaar, dus het geduld van het bruidspaar wordt op de proef gesteld. Maar ik heb ze al samen gezien! Zogenaamd de uitnodigingen voor de bruiloft 'ontwerpen'. Nou, dat hoeft echt niet zóveel tijd te kosten. Bovendien kunde tegenwoordig mailen en appen, toch? En ja, ze gaan al over de tong, vooral vanwege grensoverschrijdend gedrag. Hoewel hij uit het juiste hout gesneden is, met carnaval laat hij zijn 'twidde natuur' zien. Dat gaat dan vaak via het toilet. Zij doet dat echt niet. Hoewel ze niet de braafste van het nest is, onze tweetalige bruid houdt haar kleren wèl aan. Over nest gesproken... zij hî ut nie van unne vrimde; haar ouders trouwden op 11-elf en haar vader was ooit prins in een naburig dorp. Tekst gaat hieronder verder. (Bron: Facebook Schorsbos)

Carnaval is een levensstijl, maar dat geldt voor allebei. Voor haar is dat één van de redenen geweest waarom zij het zuidelijke weer verliet. En, uiteindelijk hebben worstenbroodjes het èchte thuisgevoel gebracht. Onze blondine kenmerkt zich door het niet trouw te zijn aan haar achternaam, ze gaat namelijk altijd rechtdoor. Krèk 'n pèrd, niet te houwe! De commissie adviseert deze -bekant cirkelvormige- bruidegom dan ook om die teugels niet los te laten. En dat zal best lastig worden, want zijn huidige vrouw zit 'm achter z'n vodden. En die is nogal pittig, dus dat wordt spannend als Schorsbos kwékt!

De bruid en bruidegom passen bij elkaar als onze prins en z'n adjudant. En afkomst kan geen punt zijn, want de taal van carnavalsliefde is toch het Algemeen Beschaaft Skèndels!

Insturen die antwoorden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je wint daarmee misschien wel 2 buttons en dus toegang voor het gezellige ontbijt van Jansen & Jansen in de spiegeltent op de Markt. Een bizonder Skèndels bruiloftsfiske!

boerenbruidspaar2019

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//