foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Lesprogramma Carnaval in Schorsbos voor basisscholen

schorsbosresizeSchorsbos - De jeugd heeft de toekomst. De meest bekende leus die altijd en overal terugkomt. Zo ook bij het Schorsbosse carnaval is het van belang dat de jeugd het feest der feesten blijft vieren. Maar hoe krijgen we de jeugd net zo enthousiast als ons? Het lesprogramma Carnaval in Schorsbos is van en dóór Schorsbosse carnavalvierders. En zoals Theo Fransen (Carnavaloog van Nederland) zegt: Carnaval is een volksfeest, dat met zorg gekoesterd moet worden en voor de toekomst bewaard moet blijven. Op vrijdag 11 januari 2019 om 12:30 uur zal de eerste leskist officieel overhandigd worden aan SKOPOS directeur Marcel van den Hoven door Zijne Dorstlustige Hoogheid Prins Felix d’n Urste.


Met deze vraag in gedachte, is de werkgroep Jeugd van de Geminteraod in samenwerking met Minister van Jeugdzaken (Schorsbosse Kabinet) gaan brainstormen. Met als resultaat dat er een vernieuwd lesprogramma is samengesteld voor de basisscholen in Schijndel. Het plan van aanpak voor dit lesprogramma is uitvoerig besproken met SKOPOS directeur, de betreffende leraren/verantwoordelijken en Schijndelse ondernemers zijn erbij betrokken. Het is gepeild bij ouders en andere vrijwilligers. Iedereen is enthousiast! En nu gaan alle 8 basisscholen in Schijndel het vernieuwde lesprogramma komend jaar inzetten!

Dit heugelijke evenement zal plaatsvinden bij basisschool ’t Kwekkeveld (Cornelis Trompstraat 47, 5481 GS Schijndel). Naast de overhandiging van het nieuwe lesprogramma zal er ook een grote verrassing op het programma staan.

schorsbosresize

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//