foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

'Carnabal' keert terug met spetterende line up

GebouwManage8Schijndel - Op de dinsdag van carnaval in 2018 vond het evenement Carnabal voor het eerst plaats in manege de Molenheide. Dit jaar zal het daar opnieuw gehouden worden, met spetterende en zeer diverse line up. Honderden carnavalsvierders zullen zich weer verzamelen in de grote hal van manege de Molenheide te Schijndel om samen “d’n afsluiter van carnaval” te vieren. Het bijzondere aan Carnabal is dat de praalwagens van verschillende carnavalsgroepen en verenigingen het decor vormen van het indoor festival. Ook wordt de inzet van deze wagens optimaal benut doordat zelfs het licht en geluid van de wagens zelf gebruikt wordt.

Van urban tot feestcafé en van Nederlandstalig tot hardstyle. Met onder andere Zanger Kafke, Ran-D en Smerrig Diskjochies worden alle uithoeken van populaire muziekstromingen in één evenement geprogrammeerd.

“Vorig jaar richtten we ons nog vooral op harddance, maar dit jaar hebben we er bewust voor gekozen om meer diversiteit te brengen. Het evenement werd goed ontvangen, maar er bleken toch veel bezoekers te zijn die met carnavalswagens mee waren gekomen en graag meer wisseling in de muziek hadden gewenst. Daar hebben wij dit jaar duidelijk gehoor aan gegeven”, laat de organisatie weten.

 Carnabal in manege de Molenheide vindt plaats op dinsdag 5 maart (tijdens carnabal) van 16:00 tot 22:00. Kaarten zijn te koop op www.carnabal.nl of bij tabaktief Jan van Roessel in Schijndel.

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//