foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Prins Felix d’n Urste bezoekt Mgr. Bekkershuis

carnavalinbekkershuisbezoekprins02Schorsbos - De bewoners en medewerkers van het Mgr. Bekkershuis kijken terug op een geslaagd carnaval 2019. Vorige week woensdag 27 februari was het Bonte Avond in het Mgr. Bekkershuis. Vanaf 18.00 uur kwamen de bewoners en flatbewoners verkleed naar d’n Herd om daar Prins Felix en z’n gevolg te ontvangen. Voordat de Prins arriveerde had DJ Rien met zijn muziek de bewoners al in de juiste sfeer gebracht. Met de muziek van de Hofkapel werd daarna al snel de polonaise ingezet. Ook de Crazy Pinternationals en de Kôie Keije, winnaars van het Liekusfist, brachten hun nummer met veel verve ten gehore. Foto's: bron Laverhof

Decoraties
Een aantal bewoners werd door Prins Felix gedecoreerd. Zij hadden deze medaille om verschillende redenen verdiend en werden hiervoor in het bijzijn van familie in het zonnetje gezet.

Toeteravond
Na de Bonte Avond was het tijd voor de Toetermiddag op maandag 4 maart. In d'n Herd was plaatsgemaakt voor het optreden van verschillende Dweilorkestjes. Ook nu was de polonaise de favoriete dans, waarbij bijna iedereen aansloot.


Het Bekkershuis kijkt terug op een zeer geslaagd Carnaval 2019. Namens bewoners en medewerkers van het Bekkerhuis: iedereen die zich hiervoor heeft ingezet: hartelijk dank!
carnavalinbekkershuisbezoekprins01
carnavalinbekkershuisbezoekprins02
carnavalinbekkershuisbezoekprins03
carnavalinbekkershuisbezoekprins04
carnavalinbekkershuisbezoekprins05





















serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//