foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De Gineinders trappen carnaval af met Tralala Avond

schorsboslogoSchorsbors - Na 3 succesvolle edities van de Lalala Avond wordt op de carnavalszaterdagavond dit jaar een “Tralala Avond” georganiseerd. Deze startmotor van het Schorsbosse carnaval staat zoals altijd in het teken van ouderwets gezellige Carnaval. Alle carnavalskrakers komen weer voorbij en ook ‘life’ staat er weer een en ander te gebeuren.

De animator achter deze avond is Carnavalsvereniging De Gineinders. Deze inmiddels 41 jaar oude vereniging staat bekend om haar geweldige ideeën en gebrekkige uitvoering daarvan. De organisatie is daarom volledig in de vertrouwde handen van ’t Tramhuys en een zeer ervaren presentator.

Hoewel de opening van The Pub Schijndel nog even op zich laat wachten, is het nieuwe café wel het decor van de Tralala Avond. Deze roemruchte locatie heeft altijd een belangrijke rol in Schorsbos gespeelt en blijft dat doen! De zaal is geopend vanaf 20.00u. Om 21.11u zal Zijne Dorstluchtige Hoogheid Prins Toon d’n Urste de Tralala Avond officieel openen waarbij diverse muziekskes hun opwachting maken waaronder de Notebende, het Overschotje en
Kakafonieband de Rammers.

DJ Jan de Jong verzorgt de muziek. Een goed glas bier en de aanwezigheid van gezellige Schorsbossers staan garant voor een geweldige start van de
Carnaval.

De Tralala Avond vindt plaats in The Pub Schijndel (voorheen Grand Café De Hopbel) op de carnavalszaterdag 18 februari 2023. Alle Schorsbossers en buitendorpse zijn van harte welkom vanaf 20.00u.
gineinders

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//