foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Help Schorsbos de carnaval door!

Schijndel - Schijndel wordt weer Schorsbos: carnaval 2024 staat voor de deur! En zoals elk jaar is er voor elk wat wils in ons mooie Schorsbos. Prins Michael d'un Urste en zijn gevolg zijn elke dag aanwezig om er samen met alle Schorbossers en Schorsbosserinnekes een prachtig feest van te maken.

Ook is er bij verschillende winkels Schorsbos merchandise te koop. Bij de Hema, Jan van Roessel, De Verfwinkel, Jeando en Bruna kunt u terecht voor o.a. kleding, sjaals, embleems. Bij elk artikel dat u aanschaft steunt u Schorsbos om nu en in de toekomst een mooi carnaval te organiseren.

TVSchijndel sprak met Harrie van Herpen, Minister van Promotie in Schorsbos. In de video vertelt hij wat er zoal te doen is. Foto's van de verschillende activiteiten en merchandise kunt u bekijken in het fotoboek.

Een kleine greep uit het overvolle carnavalsprogramma: Klompenklets, KolderRiek, Miss Carnaval, Frikandellen eetwedstrijd, Carnavalsmis, uiteraard de jeugdoptocht op zaterdag en de grote optocht op zondag. En nog veel, veel meer. 

Schorsbos gaat ook voor een milieuvriendelijker carnaval. U kunt een gepersonaliseerde, herbruikbare beker en pitcher aanschaffen om zo minder plastic te produceren en minder weg te gooien. We spraken Harrie van Herpen hier vorig jaar over. Lees het artikel en bekijk de video hier

Het complete programma vindt u op de website van Schorsbos.
 schorsbospromotie1
 schorsbospromotie2
 schorsbospromotie3
 schorsbospromotie4
 schorsbospromotie5
 
 
 


serpentinelang

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//