Keurmerk voor Restaria Lunchroom de KomEet in Schijndel
Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2015 11:13
Schijndel - Wie Restaria Lunchroom de KomEet in Schijndel kent zal niet opkijken dat dit bedrijf als een van de eersten in Nederland het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ heeft gekregen. Met gepaste beroepstrots namen Stefan en Katja van Oss afgelopen week het Goed Gefrituurd Keurmerk in ontvangst. Sinds dit voorjaar verschijnt het Goed Gefrituurd Keurmerk aan steeds meer gevels van professioneel friturend Nederland. Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri – waar Stefan en Katja van Oss lid van zijn – staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland; dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Bij De KomEet komen al deze kwaliteiten samen. Foto: Stefan en Katja van Oss - KomEet Schijndel.
Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die bij de oprichting in 2012 de introductie hiervan al had aangekondigd.Op de website van het Nederlands Frituurcentrum – de organisatie die de opdracht heeft gekregen uitvoering te geven aan dit keurmerk – en op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl staat geheel transparant alle informatie en het stappenplan hoe Restaria Lunchroom de KomEet samen met andere professionele frituurbedrijven voor het keurmerk in aanmerking zijn gekomen. Consumenten kunnen via deze website hun mening geven over de bedrijven die door hen bezocht zijn. Deze consumentenreacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van dit keurmerk.