foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

KolderRieke avond in Schorsbos

kolderriek3Schorsbos - “Balabamba” “Wat een spreker is die man”. Hemelse artiesten“. Wie kent ze niet, echte Schijndelse artiesten zoals; Theo de King, Seth Gaaikema. Helaas uit ons midden ontvallen, maar voor ons een mooie reden om deze personen te eren tijdens de KolderRieke avond in 2019. Maar natuurlijk niet alleen Schijndelse artiesten gaan herleven, wij hopen ook dat jullie vele beroemde sterren laten schitteren tijdens deze hemelse avond. Duik in de archieven, youtube, wees creatief, muzikaal, en KolderRiek. Wij als Geinstampers zijn ervan overtuigd dat jullie Schorsbos weer gaan verrassen, tijdens de KolderRieke avond.

Wat we nog even melden en waar wij zelf super trots & blij mee zijn. Er komt dit jaar een heus hoger/groter podium in de tent en ook het geluid zal hemels zijn.
Dus nog meer reden om je extra uit te leven op de act. Laat de Hemelse artiesten weer schitteren. Schorsbos alive.

Traditioneel zullen de nummers 1, 2 en 3 weer de in de prijzen vallen en welke Hemelse Artiest mag in 2019 de KolderRiek in ontvangst nemen? Petrus zal de hemelpoort openen om 19.00uur, op vrijdag 1 maart 2019 in de spiegeltent op de Markt en zal jullie hemels verwelkomen.

kolderriek3 

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//