foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Wie wordt de Prins van Schorsbos? Alle 11 tips op een rijtje

vraagtekenSchorsbos – Alle 11 tips zijn gegeven. Wie wordt de nieuwe Prins van Schorsbos? Tip 1: Het nieuwe duo is goed gestemd maar niet altijd even zuiver.Tip 2: Maar goed dat de schepen niet allemaal verbrand zijn. Tip 3: ze kwekte al eerder over de mert. Tip 4: van water wordt je nat of niet .... Tip 5: Schapen en ezels zijn in trek. Tip 6: Ze zijn niet voor 1 gat te vangen. Tip 7: Ze zijn beter dan je zou verwachten. Tip 8: Kom niet aan hun auto's. Tip 9: Ze lopen regelmatig een blauwtje.  Tip 10: De zangeres zonder naam staat bovenaan.  Tip 11: Overdag geld, slapende honden bijten niet. Onder ‘lees meer’ zijn de volledige 11 tips te vinden.


Tip 1: Het nieuwe duo is goed gestemd maar niet altijd even zuiver. Stemmen ze vaak dingen samen af of heeft een van de 2 een troubel beeld van zaken? Kan de een zingen en de ander niet? Of zit er overal waar ze komen de stemming er meteen goed in. Houd de een het misschien lang vol en de ander niet? 

Tip 2: Maar goed dat de schepen niet allemaal verbrand zijn. Zijn ze bij de brandweer? Wonen ze of werken ze bij het kanaal. Hebben ze dingen gedaan die achteraf goed hebben uitgepakt of hebben ze onlangs afscheid van zaken genomen?

Tip 3: ze kwekte al eerder over de mert. Zijn het marktverkopers of hebben ze ooit wat gepresenteerd op de markt waardoor hun stem of 1 van de stemmen weerklonken op de markt ? Hebben ze iets te maken gehad met de glazen boerderij of proberen tegen te houden ? Of roepen ze graag heel hard ? Misschien heeft er wel een winkel zoals de vorige prins 

Tip 4: van water wordt je nat of niet .... hebben ze een wetsuit aan of toch weer lid van de brandweer ? Werken ze met water of vallen er plannen regelmatig in het water ? Verkoopt hij kleding waardoor je niet nat wordt of heeft de een iets met water en de ander niet ?

Tip 5: Schapen en ezels zijn in trek. Houd de prins of adjudant schapen of werkt hij bij een grote beddenzaak in Schijndel? Schildert een van beiden? of komt hij regelmatig bij de kinderboerderij. 

Tip 6: Ze zijn niet voor 1 gat te vangen. Zijn ze overal goed op voorbereid of lopen ze niet in zeven sloten tegelijk? of zien ze ene gat in de markt en zijn ze daar ingesprongen? Wellicht heeft hij een groot zwembad?

Tip 7: Ze zijn beter dan je zou verwachten. Hebben we een slechte kijk op deze mensen of voldoen ze juist beter? Zou je niet verwachten dat deze personen prins en adjudant zouden worden? Maken ze van iedere gelegenheid één groot feest? 

Tip 8: Kom niet aan hun auto's. Zitten ze in de autobranche? Of is dit 1 van hun grootste hobby's? Sleutelen ze graag of heeft één van hen net een nieuwe auto gekocht? Vieren ze al jaren Carnaval en doen ze dit feestje op de auto-matische piloot?

Tip 9: Ze lopen regelmatig een blauwtje. Werken ze misschien bij de politie? Of hebben ze ergens op mis gepakt? Ze zullen toch niet van de blauwe knoop zijn? 

Tip 10: De zangeres zonder naam staat bovenaan. Zijn zij groot fan van het Nederlandse levenslied of weten ze van geen één artiest de naam? Of werken ze altijd in omgekeerde volgorde? 

Tip 11: Overdag geld, slapende honden bijten niet. Zitten ze in de hondensport of is het een hondenliefhebber? Of is het misschien een tandarts?

vraagteken

serpentinelang

Copyright 2023  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//