foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

CHV Academy: haal alles uit jouw talent

phoenix2Meierijstad -De Talentenklassen Muziek, Dans, Design en Theater van CHV Academy, Circle of Talent zijn weer op zoek naar talentvolle jongeren uit heel Meierijstad, voor seizoen 2023-2024. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober aanstaande vinden de audities en kick-off plaats voor de vier Talentenklassen, op de Noordkade in Veghel. Aanmelden kan tot 1 oktober aanstaande.

Deelname aan de Talentenklassen van CHV Academy is dé uitgelezen kans voor talentvolle jongeren om hun skills en ambities op het gebied van muziek, dans, design of theater verder te ontwikkelen. Ze krijgen een schooljaar lang, gemiddeld een keer per maand, coaching van vakprofessionals, met onder andere workshops en masterclasses, eventueel extra lessen en optredens tijdens festivals en evenementen. De beelden van de Talentenklas Dans en Theater zijn gemaakt door fotografe Dana Ruijs.Talentenklas Muziek
Je muzikale kennis, vaardigheden en ambities verder ontwikkelen, en je eigen muzikale route verder uitstippelen. Dat kan in de Talentenklas Muziek. Muziektalenten krijgen coaching van muziekprofessionals, workshops en masterclasses van bekende musici en artiesten, extra lessen en ze treden op tijdens festivals en evenementen. Er geldt voor deze Talentenklas geen minimum- of maximumleeftijd en naast deelname aan de Talentenklas blijven de talenten muziekles volgen bij hun eigen muziekschool en -docent in Meierijstad. De audities van de Talentenklas Muziek vinden plaats op zaterdag 7 oktober aanstaande. Mail voor meer info naar talentcoach Ludwig Attevelt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Talentenklas Dans
Ontwikkel jouw eigen dansstijl en werk aan je podiumpresentatie, in de Talentenklas Dans! Naast de danslessen bij de eigen dansdocent en -school, krijgen danstalenten in de Talentenklas Dans driewekelijks extra workshops en masterclasses van diverse dansprofessionals. Ze worden gecoacht in hun danstechniek, beleving en podiumpresentatie, en maken kennis met andere dansstijlen om hun eigen ‘danstaal’ verder uit te breiden. De Talentenklas Dans is voor danstalenten tussen de 13 en 20 jaar. De audities vinden plaats op zondag 8 oktober aanstaande van 10.00 - 14.30 uur. Mail voor meer info naar talentcoach Berdy Maertens-Stoof via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Talentenklas Design
CHV Academy, Circle of Talent en Design Academy Eindhoven starten dit najaar met de derde editie van de Talentenklas Design. Deze Talentenklas biedt creatieve en getalenteerde jongeren tussen de 14 en 17 jaar de kans om zich verder te ontwikkelen op het gebied van design, beeldende kunst en ambacht. Samen met andere creatieve, getalenteerde jongeren gaan ze één keer per maand, op zaterdag van 09.30 - 12.30 uur, aan de slag in de werkplaatsen en ateliers van CHV Academy op de Noordkade in Veghel. Ze maken kennis met diverse technieken en materialen en ontdekken waar hun talenten en interesses liggen. Ondertussen worden ze begeleidt en geïnspireerd door kunstenaars en designers van CHV Academy en Design Academy Eindhoven. De kick-off van de Talentenklas Design vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 09.30 - 12.30 uur. Mail voor meer info naar talentcoach Myriam Simons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Talentenklas Theater
Eigenheid, persoonlijkheid en vol zelfvertrouwen dat podium op! Dat zijn enkele doelen waaraan gewerkt wordt in de Talentenklas Theater. Gedurende het schooljaar krijgen de Theatertalenten tien inspirerende workshops op zondag van 10.30 - 12.30 uur, waarin verschillende vakprofessionals uit het theatervak komen coachen in onder andere (stem)acteren, stemgebruik, fysiek spel, maar bijvoorbeeld ook scene regisseren en theater maken. De Talentenklas Theater is er voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar, die graag uitgedaagd worden in het zetten van een stap in hun beginnende theatercarrière. De audities vinden plaats op zondag 8 oktober van 10.00 - 13.0 uur. Mail voor meer info naar talentcoach Lilian van Overbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Talentenklassen zijn een onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma van CHV Academy, Circle of Talent. Deelname aan de Talentenklassen is kosteloos en wordt mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van de partners van CHV Academy, Circle Talent. Kijk voor meer informatie op www.chvacademy.nl en mail voor vragen naar inDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
phoenix
Phoenix1
phoenix2
 

PLUS

Klik > website

Klik > Website

IT-OK

Klik > website

Klik > Website

De Beddenwinkel

Klik > website

Klik > Website

InSchijndel

Klik > website

Klik > Website

Lacros

Klik > website

Klik > Website

ANGRO

Klik > website

Klik > Website

Vakmeester Guus

Klik > website

Klik > Website

Mutsaars

Klik > website

Klik > Website

De Verfzaak

Klik > website

Klik > Website

TVSchijndel adverteren

Klik > website

Klik > Website

Foto Keetels

Klik > website

Klik > Website

Scootmobielen Veghel

Klik > website

Klik > Website

Dennis van der Ven

Klik > website

Klik > Website

The Social Club

Klik > website

Klik > Website

Woonwinkel

Klik > website

Klik > Website

TVE

Klik > website

Klik > Website

De Nachtegaal

Klik > website

Klik > Website

20 FIT

Klik > website

Klik > Website

De Hoevenbraak

Klik > website

Klik > Website

Copyright 2024  TVSchijndel, Je ziet ons echt overal

//